Expres

Anunț important de la Wizz Air

Anunț important de la Wizz Air. O parte dintre românii care au programate călătorii cu Wizz Air au început să fie notificați de către operatorul aerian că va reduce cursele aeriene din luna august, fiind vizate în special destinațiile unde compania are mai multe zboruri, au anunțat, miercuri, oficialii companiei, scrie libertatea.
Am luat decizia de a reduce frecvența în luna august pentru a minimiza riscul de a anula curse în ultimul moment, astfel încât oamenii să își poată găsi alte curse”, a declarat Valeria Bragarenco, directorul de comunicare al Wizz Air, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Aceasta nu a dat detalii cu privire la cursele suspendate, nici numărul de clienți afectați. Oficialul a spus că societatea face eforturi să realizeze toate zborurile programate.

„Pe noi ne costă mai mult să anulăm un zbor, decât să-l realizăm”, a spus Bragarenco.
Anunț important de la Wizz Air. Directoarea de comunicare a Wizz Air a spus că acestea nu sunt specifice doar pentru Wizz Air, ci se întâmplă în întreg sectorul aviatic. Principalele cauze sunt lipsa pieselor de schimb, grevele operatorilor de trafic aerian sau ale personalului aviatic din diverse țări, ori evenimente neprevăzute, precum lovirea motoarelor în zbor de către păsări, conform oficialului.

Compania are 184 de avioane, dintre care 35 operează în România. 17 deservesc baza din București a companiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare