Expres

Anunț important de la CFR Călători

Anunț important de la CFR Călători. CFR anunţă că automatele kiosk din gări nu vor funcţiona pentru o perioadă, începând de marţi noapte, pentru schimbarea echipamentelor POS. De asemenea, va fi întreruptă temporar şi funcţionarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă.
CFR Călători informează că urmare a necesităţii efectuării lucrărilor de înlocuire a echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări pe fondul schimbării furnizorului de servicii de plată, începând de marţi -16 ianuarie 2024, ora 00:00 şi pentru o perioadă limitată, nu va fi disponibilă cumpărarea de legitimaţii de călătorie de la aceste automate. Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar şi funcţionarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur”, anunţă, luni, CFR Călători, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, pentru cumpărarea biletelor de tren, recomandăm tuturor călătorilor utilizarea celorlalte canale de vânzare disponibile: -online de pe cfrcalatori.ro; -aplicaţia disponibilă pe smartphone “CFR Călători bilete online”; -aplicaţia 24pay; -casele de bilete din gări; -agenţii de voiaj CFR Călători; -de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Menţionăm că în staţia Bucureşti Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise. Înainte de urcarea în tren, recomandăm călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren şi zonei kilometrice şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a mai transmis CFR.

  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare