Expres

Angajări la CFR Călători, inclusiv la Brașov


Angajări la CFR Călători, inclusiv la Brașov…

La data de 26 martie 2024 va avea loc concurs pentru ocuparea a trei posturi de șef de tren la SRTFC Cluj, Stația CF Oradea – Comanda personalului de tren. Detalii puteți găsi AICI.

Pe 28 martie se organizează concurs la SRTFC Brașov, în scopul ocupării unui post de mecanic instructor I la Depoul Brașov – Formare și Instriure – detalii AICI.

Un alt concurs de angajare este organizat de SRTFC București și vizează ocuparea unui post operator-programator în stații, la Stația București Grivița – Exploatare manevră garnituri călători. Concursul va avea loc pe 27 martie – detalii puteți găsi AICI.

Și Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Galați scoate la concurs un post de post conductor de tren la Stația Buzău – Comanda personalului de tren. Concursul se va desfășura pe 25 martie 2024, iar amănunte găsiți AICI.

Regionala Timișoara organizează două concursuri de angajare, după cum notează clubferoviar.ro. Primul vizează ocuparea unui post de lăcătuș montator agregate energetice și de transport la Revizia de vagoane Arad – Revizia şi pregătirea tehnică a trenurilor. Concursul va avea loc pe 26 martie, iar detalii pot fi consultate AICI. Al doilea anunț de concurs al SRTFC Timișoara este pentru ocuparea unui post de revizor tehnic vagoane I, tot la Revizia de vagoane Arad – Revizia şi pregătirea tehnică a trenurilor. Concursul va fi organizat pe 26 martie, iar detalii găsiți AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button