Expres

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

Anca Serea are din nou probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a și postat câteva imagini de pe patul de spital. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit că i se fac mai multe analize pentru a se stabili dacă are apendicită.
O să fac un CT pentru a fi siguri că este 100% apendicită!” , a scris Anca Serea.


La un moment dat, ea a suferit de anemie foarte severă, din cauza căreia a ajuns la spital de mai multe ori.


„Toată viața mea am fost, nu neapărat panicată, dar am fost foarte atentă și riguroasă cu tot ce am mâncat. Dar acum, după 40 și un pic de ani și după niște probleme de sănătate pe care le-am avut, m-am relaxat total. Foarte dificile (n.r. problemele de sănătate).

Da, am făcut (n.r. tratamente). O anemie foarte severă, cu hemoglobină 4,6 și cu feritină 0, adică practic nu mai aveam fier deloc, asta pentru că nu mâncam proteină animală”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Update: Anca Serea a fost lăsată acasă peste noapte, însă trebuie să revină la spital, în această dimineață, pentru o posibilă operație de apendicită (2 octombrie).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button