Expres

Ana Porgras știe cine este campionul la Survivor România

Ana Porgras știe cine este campionul la Survivor România.

Eliminată din competiție în urma unei accidentări urâte, Ana Porgras, fosta campioană mondială la gimnastică – stabilită la Brașov, a declarat: „Când am intrat în competiție, mi-am dorit să mă bucur de experiență la maxim și să nu mă accidentez. Din păcate pentru mine, drumul meu s-a încheiat, din cauza unei accidentări – o fractură care practic m-a împiedicat, la fel că în gimnastică, să îmi continui visul spre finală. Nu credeam că voi avea șansa să retrăiesc experiența Survivor încă o dată alături de oameni speciali pe care mi-a fost atât de greu să îi las în urmp, însă știu că se vor descurca. Am încredere în ei și simt că în finală o să fie cineva din echipa Faimoșilor, pentru că am suferit împreună prea mult”.

Ana Porgras | MyTex.ro
Ana Porgras știe cine este campionul la Survivor România 10

Ana Porgras știe cine este campionul la Survivor România

Având o relație specială cu Zanni, fostul ei iubit, Ana Porgras i-a transmis acestuia în momentul în care a părăsit show-ul realizat de PRO TV, conform cancan.ro: „Pentru mine, tu ești campionul”.

După eliminarea de la Survivor România, fanii i-au urat Anei Porgras pe contul de Facebook al emisiunii însănătișire grabnică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button