Expres

Ana Morodan, primul mesaj pe social media

Ana Morodan, primul mesaj pe social media. La mai puțin de o lună de când a produs un accident de circulație, influencerul Ana Morodan a revenit pe Instagram cu o postare în care explică ce a făcut în această perioadă, de la cine a primit și primește ajutor și cum gestionează situația și pe cine vrea să ajute. Iată ce a scris Ana Morodan pe Instagram:

În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge.

Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni. Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune. Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune.

Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa sunt de ajutor să accelerați un pic ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți. Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! #Pusipa, da’ m-am întors în viața mea!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Pîți ar trebui să fie deja la Târgșor.

9 luni în urmă

[…] plăcea, sper să și pot, să mă iau să mă duc să închiriez o casă la țară”, a declarat Ana Morodan pentru […]

Back to top button