Expres

Ana Maria Prodan: „Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări?”

Ana Maria Prodan: „Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări?“

Nu cu mult timp în urmă, Ana Maria Prodan a intrat în politică, în partidul Alianța pentru Patrie, al cărui lider este Codrin Ștefănescu, și vrea să candideze la președinția României la alegerile viitoare, programate în 2024. Nemulțumită de tratamentul la care sunt supuși fotbaliștii români, dar și, în general, la tot ce se întâmplă în România, ea vrea să-i pună la punct pe toți.

„În România se întâmplă să te înjure patronul, să îţi înjure familia, să-ţi spună că eşti un prost sau că te dă afară, că nu eşti bun de nimic. Nu există aşa ceva afară. Ai noştri nu prea ştiu ce înseamnă educaţia şi respectul, mai ales faţă de un sportiv. Toţi şchiopii ăştia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbeşti urât despre un sportiv care îţi bagă bani în buzunar este jignitor.

Nu dă Dumnezeu să ajung la conducerea acestei ţări să pot să le arăt fiecăruia unde le este locul? Pentru sportivi, mai ales pentru femei, pentru bătrâni. Dacă vă aduceţi aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri… astea sunt nişte lucruri care au dus la decăderea fotbalului şi sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în jos”, a spus Anamaria Prodan, conform As.ro.

Ana Maria Prodan: „Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări?”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] top vor înmâna trofeele câștigătorilor. Helmut Duckadam, Emil Săndoi, Bănel Nicoliță sau Anamaria Prodan (foto, alături de Duckadam și Florin Bratu) sunt câteva nume anunțate. Una dintre cele mai […]

Back to top button