Expres

Amenzi pentru viteză, pe DN 73, în județul Brașov

S-au dat amenzi pentru viteză, ieri, pe DN 73, în județul Brașov.


„La data de 20 aprilie, polițiștii rutieri, din cadrul Serviciul Rutier Brasov, în cooperare cu polițiștii din cadrul formațiunilor rutiere Râșnov, Bran și Zărnești au desfășurat o acțiune pe linie de nerespectarea regimului legal de viteză, pe DN 73, sectorul de drum cuprins între Râșnov – Tohanul Nou și Bran, unde au participat un număr total de 10 polițiști, care au utilizat un număr de 2 aparate de măsurare a vitezei.


Pe sectorul de drum supravegheat cu aparatele de măsurare a vitezei au fost constatate, în intervalul orar 15.00 – 19.00, 23 de abateri pentru încălcarea regimului legal de viteză”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


De asemenea, polițiștii au reținut 4 permise de conducere pentru abateri ce au reprezentat viteze de rulare ale vehiculelor cu mai mult de 50 km/h față de limita meximă admisă pe segmentul de drum.

Pentru a evita implicarea  în accidente de circulație, Poliția Brașov le recomandă tuturor conducătorilor de vehicule să respecte limitele de viteză stabilite pe sectorul de drum și să adopte mereu o atitudine preventivă în trafic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Dan D
1 luna în urmă

Mandrie nationala!
Sper sa fie decorati de Iohanis.
O adevarata stire, respect echipei mytex

Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare