Expres

Amenzi de peste 36.000 lei, aplicate de jandarmii brașoveni în weekend

Patrulele de jandarmi au aplicat, în perioada 1 – 3 martie, 65 de sancțiuni contravenționale, însumând 36.700 lei, pe raza județului Brașov. Totodată, s-a dispus confiscarea a aproximativ 5 metri cubi de material lemnos. „Sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea mai multor acte normative, din care amintim:

Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea sancțiunilor silvice, Legea 407/2006 a vânătorii și protecției fundului cinegetic, Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, H.G. nr. 263/2001privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor și traseelor de schi pentru agrement, OUG nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, OUG nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, etc.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


„Având în vedere încălzirea vremii, jandarmii montani și-au intensificat patrulările pe traseele montane, fiind identificați mai mulți cetățeni care se aflau cu ATV-urile sau cu motocicletele în fondurile cinegetice din zonele Bran, Zărnești sau Râșnov, deși acest lucru nu este permis.
În continuare, jandarmii vor fi la datorie în zona de responsabilitate și nu vor permite nicio încălcare de la normele legale”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Alexandra
2 luni în urmă

Daca in padure nu, atunci unde, pe strada??? nu cred ca v-ar conveni sa vedeti astfel de motociclisti pe strada, sa mearga gardienii pe strada, ce cauta cu masinile in padure?? Libidinosi perversi infecti ce sunt.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare