Expres

Amenzi da, locuri de parcare ba

Amenzi da, locuri de parcare ba

Sub genericul „Autoritățile locale și parcările”, un brașovean și-a spus păsul pe un grup de Facebook, legat de faptul că Poliția Locală dă amenzi pentru parcare neregulamentară, chiar și când asemenea situație este generată doar de lipsa locurilor de parcare în Brașov. Bărbatul este de acord că regulile trebuie respectate, dar crede că autoritățile ar trebui să se preocupe mai întâi să creeze condițiile pentru aceasta și apoi să-i sancționeze pe indisciplinați.
Concret, revolta lui pornește de la faptul că Spitalul Județean Clinic de Urgență nu are o parcare publică amenajată, astfel că cei care se duc să-i viziteze pe cei dragi internați sunt nevoiți să-și lase mașinile pe unde pot și se aleg cu amendă.

„NU este corect să parchezi pe domeniul public sau privat fără să achiți contravaloarea orelor, conform tarifului stabilit prin HCL.
NU este corect nici să parchezi ilegal (pe zone interzise parcării).
Dar oare este CORECT și normal să nu ai o parcare publică (cu taxă sau fără) la cel mai mare spital public din județ?!
Este corect și etic să trimiți poliția locală într-o zi de duminică, exact în intervalul de vizită, să amendeze oamenii care parchează în apropierea spitalului pentru a merge la rudele internate?!
NU le asiguri locuri de parcare, NU le dai o altă variantă în proximitatea spitalului, dar DA, îi amendezi pe oameni, și-așa necăjiți, pentru 2 ore de parcare”.
El își încheie mesajul dând un exemplu de situații care merită să fie sancționate: „Cred că mai bine merge o amendă pentru aceia care parchează ilegal atunci când merg la o cafenea sau bar și-și lasă bolidul pe trotuare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Turcan Emil
4 luni în urmă

Da, nu exista parcare pentru vizitatori lipita de cladirea spitalului, dar sunt locuri platite pe. str. Traian, multe si libere, numai ca trebuie putin efort si mers pe jos, ceea ce romanul nu vrea, prefera sa se lamenteze sau sa… Citeşte mai mult »

Gfd
Răspunde la  Turcan Emil
4 luni în urmă
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare