Expres

Amendat cu 4.000 de lei pentru un apel în glumă la 112

Amendat cu 4.000 de lei pentru un apel în glumă la 112

Un bărbat din judeţul Călăraşi a sunat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112, anunţând că în zona în care a fost amenajat Târgul de Crăciun din municipiul Călăraşi se află o bombă. Ulterior, bărbatul a sunat din nou, spunând că a fost vorba despre o glumă.

„Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Călăraşi, un prim apel la 112 a fost primit vineri, la ora 20.20, când un bărbat a anunţat că în incinta Târgului de Crăciun din Călăraşi a fost amplasată o bombă, la scurt timp, apelantul a revenit, anunţând că a fost vorba despre o glumă. Bărbatul care a sunat a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi. Cel în cauză a fost sancţionat conform O.G. nr. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic Pentru Apeluri de Urgenţă, cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliţie Călăraşi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button