Expres

Amalia Enache, operată de urgență

Amalia Enache, operată de urgență

Amalia Enache, 45 de ani, a anunțat, într-o postare pe pagina de Facebook, că a fost transportată de urgență la spital, joi, 16 februarie, după ce a făcut o criză de colecist, și a fost operată. Știrista de la Pro TV și-a asigurat fanii că acum totul este în regulă.
Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar din București. Deja sunt în salon, cu inima plina de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere”, a notat Amalia Enache, într-o postare în care a inclus și două imagini din unitatea medicală pentru cei peste 54.000 de urmăritori, cărora le-a trimis bezele.

Amalia Enache, operată de urgență. Colecistectomia este o procedură chirurgicală care presupune eliminarea veziculei biliare. Ea le-a mulțumit celor care au examinat-o, „de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar si celor de la Ambulanța București“.
Amalia Enache și Claudiu Anghel, partenerul ei, make-up artist de profesie, au o fetiță, Alma (7 ani). Născută la Hunedoara, Amalia Enache lucrează la Pro TV din 2005, fiind unul dintre cei mai vechi oameni ai departamentului de știri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Saru’mana. Daca se inchide facebook pe caz de puscarie pentru Zuck, cum umbla vorba, de unde mai faceti ziarul?

Back to top button