Expres

„Am trăit o minune”

„Am trăit o minune”. Asta simte brașoveanca Edit Pinaru după mai bine de 48 de ore de zbucium pentru a-și recupera laptopul de serviciu uitat într-un autobuz RATBV. Femeia spune că, pe fondul oboselii și al grijilor, a uitat geanta cu laptopul de serviciu într-un autobuz de pe linia 22. S-a întâmplat miercuri, pe 8 martie, dimineața. La scurt timp după coborâre și-a dat seama de lipsă și a alertat imediat RATBV, apoi Poliția. Întâi, o colegă a ei a apelat la internauți, apoi ea însăși a cerut ajutor și pe Facebook. Aici, însă, pe lâng sfaturi și încurajări, pe unele grupuri s-a confruntat și cu ironii și judecăți aspre. Cei mai mulți i-au spus să-și ia gândul că își va recupera bunul pierdut.
„Am trăit o minune”. Din fericire, realitatea i-a contrazis. Vineri seara, Edit Pinaru a anunțat că minunea s-a produs și a intrat în posesia laptopului.

Bună seara tuturor!
Vreau să vă anunț, dragi prieteni, reprezentanți ai RATBV, colegi de muncă, reprezentanți ai Secției de Poliție nr. 2 Brașov, că azi am trăit minunea regăsirii laptopului uitat în cursa 22 Ratbv pe data de 8 martie. Pe această cale doresc să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Am trăit o minune, o minune de om simplu așa cum sunt eu, am simțit empatia și ajutorul tuturor, umanitatea și căldura care vă reprezintă. Un lucru vi-l mărturisesc. Mi-am păstrat credința că voi recupera laptopul în tot acest timp. Și nu m-am înșelat…. brașovenii sunt oameni buni. Din binele pe care l-am primit în cele 48 de ore din partea voastră o să încerc la rândul meu să-l dau mai departe după putința mea. Sincere mulțumiri la final pentru profesionalismul și eforturile susținute ale RATBV și poliției de Sector 2 (nota red. – Secția 2).
Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris ea pe Facebook.

RATBV are un Birou de obiecte pierdute

„Am trăit o minune”. Amintim că RATBV are deschis de circa patru ani un birou de obiecte pierdute.

Obiectele, banii sau actele uitate sau pierdute în mijloacele de transport în comun sau în spațiile administrate de RATBV S.A., respectiv stații ori capete de linie, pot fi recuperate de la Biroul de obiecte pierdute. Acesta este situat la casieria din capătul de linie Roman, fiind deschis în zilele lucrătoare între orele 6:00 și 22:00, iar sâmbătă-duminică, orele 7:00-21:00.

De menționat este faptul că persoanele care găsesc un bun sau document în mijloacele de transport în comun îl pot preda conducătorilor auto, pentru a fi apoi depus la Biroul de obiecte pierdute.
Sesizări sau solicitări de informații cu privire la obiecte pierdute în stații, terminale sau mijloace de transport în comun se pot obține la numerele de telefon 0368.800.600, 0268.334.678, la numărul de fax 0268.335.660 sau la adresele de email ratbv@ratbv.ro și comunicare@ratbv.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button