Expres

Alți 49 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție își încep cariera la IPJ Brașov

O nouă generație de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție își începe cariera la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov. În total, 49 de absolvenți (promoția aprilie 2023) au fost primiți în rândul cadrelor IPJ Brașov.
Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de ordine publică, rutieră și investigații criminale.


„Acestora le-au fost prezentate provocările de care vor avea parte, fiind asigurați de sprijinul conducerii inspectoratului în vederea realizării cu succes a tuturor atribuțiilor de serviciu, precum și pentru o dezvoltare profesională adecvată.
Polițiștii vor beneficia de o perioadă de șase luni de tutelă profesională, urmând să-și desfășoare activitatea sub îndrumarea unor colegi cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate.


 Mai mult, timp de două săptămâni, aceștia vor beneficia de un program de pregătire intens, adaptat nevoilor și necesităților operative, pentru furnizarea unui serviciu polițienesc de calitate, axat pe următoarele obiective:

– dezvoltarea deprinderilor de comunicare asertivă și gestionarea situațiilor de criză;
– gestionarea și dezamorsarea unor conflicte ce se manifestă verbal sau faptic;
– dezvoltarea deprinderilor de utilizare a tehnicilor și mijloacelor din dotare;
– pregătirea în vederea asigurării unei intervenții eficiente și corecte la evenimente;
– formarea deprinderilor pentru conducerea autospecialelor”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button