Expres

Altercație violentă la bordul unui avion

Altercație violentă la bordul unui avion.

La bordul unui avion care decolase din Londra, Marea Britanie, și se îndrepta către Sfânta Lucia, Caraibe, un pasager beat a spart o sticlă și a înjunghiat un bărbat, în timpul unui conflict. Scandalul a avut loc pe parcursul unei curse aeriene către Aeroportul Internațional Hewanorra care a durat opt ore și jumătate.

Totul ar fi pornit – spun ceilalți pasageri – de la o dispută verbală și a escaladat apoi în violență fizică, scrie Mirror. Pasagerul recalcitrant a luat o sticlă, pe care ulterior a spart-o, și a folosit-o pentru a-l înjunghia pe celălalt bărbat. Echipajul companiei British Airways, care opera zborul, precum și unii dintre pasageri, au intervenit să-l imobilizeze pe atacator. Un bărbat a încercat să intervină ca mediator în conflict, dar a suferit o tăietură care a necesitat 12 copci.

Altercație violentă la bordul unui avion. Aeronava a aterizat de urgență, iar pasagerul rănit a primit îngrijiri medicale la Spitalul St Jude. Agresorul a fost arestat.

Cercetăm acest caz. Aceasta este o problemă foarte gravă care a avut loc într-un avion”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției din St Lucia.

Suntem șocați că cineva ar putea acționa în acest mod și suntem recunoscători echipajului nostru foarte bine pregătit și pasagerilor care i-au sprijinit în gestionarea acestui incident dificil. Dorim să asigurăm pasagerii că acest comportament nu va fi niciodată tolerat și vom lua întotdeauna măsurile corespunzătoare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei British Airways.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button