Expres

Altă „experiență urâtă” la Spitalul de Copii Brașov / Update. Și un comentariu pozitiv

Altă „experiență urâtă” la Spitalul de Copii Brașov.

Iată că încep să „curgă” reclamațiile privitoare la Spitalul de Copii Brașov. După cazul prezentat AICI, o doamnă ne-a relatat pe Facebook MyTex ce a pățit atunci când a mers cu fiica sa la Urgențe.

Altă „experiență urâtă” la Spitalul de Copii Brașov

„Și eu am avut o mică experiență urâtă cu personalul din cadrul Spitalului de Copii Brașov. M-am dus cu fetița mea, care avea temperatură, la urgențele Spitalului de Copii. Am avut noroc că nu era aglomerat. O doamnă asistentă, blondă și sictirită, mi-a smuls-o din brațe. Nici nu am avut timp să reacționez. Am întrebat-o ce vrea să îi facă copilului. Răspunsul a venit «sunteți la urgente, știm ce trebuie să facem, nu mai puneți atâtea întrebări». Ajunge copilul să fie consultat de doctori. În timpul consultației, d-na dr S. se plângea de «ce gardă nasoală mai e și asta! E ultimul copil pe care îl mai consult și apoi va pup. Nu mai stau! Trebuia să fie mai palpitantă garda asta. Ce e aia să nu ai o resuscitare, să fie acțiune, nu o febră și o tuse». M-a pus pe gânduri d-na doctor. Îmi pare rău că dânsa își dorește ca fiecare gardă să fie palpitantă și cu resuscitări. Aveam impresia că un medic pediatru își dorește doar binele copiilor, nu resuscitări și evenimente care să o țină în priză. Bineînțeles că m-au trimis acasă cu copilul cu febră, ptr. că problema copilului era legată de specializarea ORL. Specializare care nu este în urgențe. «Așteptați ziua de mâine, poate îi trece și reveniți la ORL»”.

Și un comentariu pozitiv

Tot pe contul de Facebook MyTex, o cititoare a precizat:

„Pe lângă toate astea urâte, eu am avut o experiență foarte bună. Am mers acolo cu copilul cu febră mare. E adevărat că am așteptat puțin până ne-a văzut un doctor. Dar doamna doctor a fost exemplară. S-a «jucat» cu bebe (6 luni jumătate, foarte mârâit că avea febră 39) ca să nu se sperie. A vorbit cu el. După analize a reieșit că are Gripă A. A venit doamna doctor la mine în hol, unde așteptam, și mi-a explicat exact ce tratament i-a dat și cum să i-l dau. A stat să îmi explice până am înțeles exact ce să fac. Pe lângă cele multe negative, hai să le vedem și pe cele bune. Că în caz de probleme, la doctorii apelăm”.

Imagine ilustrativă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

„Eroii” se dau in stamba de cate ori au ocazia. Bine ca mai apar in presa ceea ce stie si vede toata lumea. Si mai bine ar fi daca s-ar preocupa si ”mister”-sii procurori. PAI DAI. Si sa mai vedem… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Ce sa se mai ocupe procurorii? Se ocupa cu varf si indesat ca un slugoi ce este, latraul putinst raokeghey/barbughey care da el certificate de deces si alte diagnostice rapid, pe baza de coprocultura. Iese coprocultura pe gustul sau, e… Citeşte mai mult »

Back to top button