Expres

ALOCAȚII de 360.000 de euro pentru un refugiat sirian, femeile sale și cei 23 de copii ai lor!!!

 

Ghazia A. (49 de ani) a părăsit Siria în 2015 cu cele 4 soții ale sale și cu cei 23 de copii pentru a-și găsi refugiu în Germania. Cazul a stârnit mare vâlvă în zona Renania-Palatinat, unde s-a stabilit numeroasa familie, potrivit Bild.

În Siria, poligamia este acceptată, conform tradițiilor musulmane. Dar, odată ajuns în Germania, Ghazia A. a fost nevoit să-și aleagă una dintre soții drept „femeie oficială”, devenind o familie cu cei 5 copii ai lor.

Celelalte soții au fost considerate juridic drept simple „partenere”, ele împărțindu-și cei 22 de copii rămași. Unul dintre ei, o fată, s-a căsătorit între timp, plecând în Arabia Saudită.

Toți locuiesc pe o rază de 50 de kilometri, în Montbaur, iar Ghazia A. își petrece mare parte din timp pe drumuri, explicând: „Conform religiei noastre, trebuie să stau cu fiecare soție, să nu favorizez pe nici una”.

Un sindicat, Deutscher Arbeitsgeber Verband, s-a interesat de cazul lui Ghazia A. Prin urmare, a publicat o estimare a ajutoarelor cumulate de întreaga familie a sirianului pe timp de un an, ajungând la suma de 360.000 de euro dată de statul german.

Dacă reacțiile politice au fost discrete, internauții nemți au luat rapid atitudine, concluzionând pe rețelele lor de socializare: „Pentru sănătatea sistemului nostru social!”.

În Germania, în 2015, au ajuns 1.1 milioane de imigranți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button