Expres

Alexei Navalnîi crede că ar fi fost otrăvit

 

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, care a fost externat luni de la un spital unde a fost tratat pentru simptome de alergie acută, a declarat că ar fi fost otrăvit, o suspiciune împărtășită de avocatul său și medicul personal, potrivit Reuters. Alexei Navalnîi, care a fost reținut săptămâna trecută și care a fost condamnat 30 de zile pentru cererea organizării unor proteste neautorizate, se va întoarce în închisoare, citează Mediafax. Potrivit primelor analize, acesta ar fi suferit o reacție alergică, manifestată printr-o eczemă la nivelul părții superioare a corpului, leziunii ale pielii și secreții oculare. Medicul care l-a tratat pe Navalnîi, Anastasia Vassilieva, s-ar fi opus externării acestuia, sugerând că nu este vorba de o reacție alergică, ci de o expunere la un „agent toxic”.

„A fost o reacție toxică la o substanță chimică, cu siguranță este vreun agent chimic. Este absurd să o numim alergie”, a declarat aceasta, adăugând că Navalnîi trebuie să „rămână sub supraveghere medicală”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare