Expres

Alertă cu bombă pe Aeroport / Cursă deviată la Iași

Alertă cu bombă pe Aeroport / Cursă deviată la Iași

Un avion Wizz Air cu 220 de pasageri la bord care zbura de la Luton (Londra) la Chișinău s-a îndreptat de urgență spre aeroportul din Iași, duminică seara, după ce în aeroportul din Moldova a fost primită o alertă cu bombă, potrivit News.ro.
La ora 17.30, la Iași, când a aterizat avionul deviat, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La Chișinău, toate persoanele au fost evacuate din incinta aeroportului. În contextul alertei cu bombă, autoritățile au transmis că circulația mijloacelor de transport public din zonă este afectată.

Planul Roşu de Intervenţie la aeroportul ieşean a fost dezactivat, după verificări. Cei 220 de pasageri aflaţi în aeronava Wizz Air care a fost deviată la Iași vor fi duşi cu autocarele la Chişinău.

„Aeronava a aterizat în siguranță la Iași. Pasagerii sunt evacuați. Alerta nu este pe cursa Londra-Chișinău. Alerta de atentat cu bombă este pe Aeroportul Chișinău”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.
Au fost încheiate verficările specializate, alerta este falsă. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinău a fost reluată în regim normal”, a declarat purtătoarea de cuvânt Raisa Novițchi, pentru Ziarul de Gardă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare