Expres

Ajutați de jandarmi, după ce două ore au fost ignorați de alți șoferi brașoveni

Ajutați de jandarmi, după ce au fost ignorați de alți șoferi brașoveni…

„În acestă după-amiază, echipajului de jandarmi aflat în zona Centrului Civic din municipiul Brașov i-a fost semnalat de către un bărbat de aproximativ 65 de ani faptul că, de mai bine de două ore, acesta a rămas blocat în zona respectivă din cauza bateriei autoturismului, care s-a descărcat, astfel nemaiputând pleca spre casă.

Partea neplăcută a situației a fost aceea că nicio persoană nu a dorit să-l ajute, chiar dacă li s-a transmis că în autoturism se afla și soția bărbatului, care avea probleme de sănătate”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.
În mai puțin de 15 minute, jandarmii au reușit să le pornească mașina celor doi și au stat alături de ei până când au fost siguri că pot pleca în siguranță spre casă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
5 luni în urmă

De aia sunt platiti, sa ajute contribuabilii. Nu sa ii bata si sa ii gazeze ca la #10august. Dar ce observam noi in general? A ajuns sa fie un eveniment demn de a fi transformat in stire faptul ca politaii,… Citeşte mai mult »

Adrian Angl
Răspunde la  Willy
5 luni în urmă

Pai se stie ca militienii sunt cei mai varza murata…..intamplator cunosc pe cineva care a lucrat in “pulitie” si mi-a confirmat ce am scris mai sus, in special pentru cei de la politia rutiera si cea comunitara

Back to top button