Expres

Aeroportul Brașov. O nouă destinație, de astăzi

Aeroportul Brașov. O nouă destinație, de astăzi

Cu o zi înainte de a împlini un an de la inaugurare, Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav (AIBG – GHV) consemnează o premieră: primul zbor spre Tunisia, mai precis orașul Enfidha.

Cursa charter este programată în fiecare vineri, în perioada 14 iunie – 20 septembrie.

Zborurile sunt operate de BH Air, care mai asigură o destinație. Din 22 mai 2024, compania bulgară a dat startul curselor charter de vară de la Ghimbav, cu destinația Hurghada (Egipt), care vor fi efectuate până în 11 septembrie.

În ceea ce privește Tunisia, prima aeronavă aterizează astăzi, la ora 15:10, iar decolarea de pe Aeroportul Brașov se face o oră mai târziu, sosirea la Enfidha-fiind la 17.20, ora locală.

Tot astăzi, sunt programate zborul charter spre Antalya asigurat de compania Corendon Airlines și cel de linie spre Londra, operat de Wizz Air.

Cele mai multe curse charter de la Brașov sunt pentru Turcia (Antalya), urmată de Grecia (Heraklion Creta), la care se adaugă Egipt (Hurghada) și acum Tunisia.

Zborurile charter sunt de operate de TAROM, Corendon Airlines, Tailwind Airlines, Bees Airlines, Sky Express, MGA Airlines, BH Air, Free Bird.

Cele de linie, spre Londra și Dortmund, de Wizz Air.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Iar va laudati cu halta asta,victima sigura a NeoSecurismului ROMATSA ?

Zoltán
1 luna în urmă

Charterul Brasov – Hurghada nu va mai zbura dupa 3 iulie

Back to top button