Expres

Aeroportul Brașov – licitație pentru rent a car și schimb valutar

Aeroportul Brașov – licitație pentru rent a car și schimb valutar

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a lansat o nouă licitaţie pentru închirierea unor spaţii comerciale din incinta terminalului.
Spațiile scoase acum la licitație, cu plic închis, se află la parterul aerogării și sunt pentru rent a car (închiriere autoturisme) – 8.67 metri pătrați și pentru schimb valutar – 5.90 mp. Prețul de pornire este de 33 euro pe metru pătrat fără TVA.
Potrivit anunțului, închirierea se va face pe o perioadă de doi ani, începând cu data punerii la dispoziție a spațiului și a semnării contractului.
Înscrierea se poate face până în 4 martie, ora 12:00, la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” str. Herman Oberth nr. 35, Ghimbav (sediul aeroportului).
Licitația se va desfășura a doua zi, începând cu ora 12:00, la sediul Aeroportului.
Caietul de sarcini și Regulamentul de desfășurare pentru fiecare procedură în parte se pot achiziţiona de la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” sau online, contra sumei de 200 de lei care se va achita prin virament bancar.
Detalii aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button