Expres

Aeroportul Brașov i-a schimbat programul premierului Ciucă (video)

Aeroportul Brașov i-a schimbat programul premierului Ciucă. După cum se știe (detalii aici), prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă a fost vineri la Brașov, atât în scop politic, în calitate de președinte al PNL, la o conferință din Poiana Brașov, organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali, cât și administrativ, vizitând două companii din județ (detalii aici).
Dacă acestea două erau anunțate în programul transmis de Cancelaria Guvernului, vineri seară a intervenit o modificare, premierul luând decizia de a vizita și „proiectul Aeroportului Internațional Brașov”, după cum suna actualizarea transmisă de Biroul de Presă.


Aeroportul Brașov i-a schimbat programul premierului Ciucă. Despre această vizită, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, a notat, sâmbătă, pe pagina sa oficială de Facebook:

„Prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă, în premieră la Aeroportul Internațional Brașov!
Am fost extrem de onorat şi bucuros să-l avem astăzi (nota red. – vineri), ca oaspete la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, pe domnul prim-ministru al Guvernului României, Nicolae Ciucă.
I-am prezentat şefului Executivului primul aeroport construit de la zero în România în ultima jumătate de secol şi primul aeroport din ţara noastră care beneficiază de tehnologia de ultimă generaţie în domeniul dirijării zborurilor, asigurată prin sistemul remote tower. I-am vorbit despre eforturile noastre, ale administraţiei publice judeţene, de a implementa acest obiectiv investiţional pe cât de ambiţios, pe atât de solicitant din punctul de vedere al volumului, complexităţii şi costurilor implicate,”.

Invitat la inaugurarea din 15 iunie

Aeroportul Brașov i-a schimbat programul premierului Ciucă. Adrian Veștea a reiterat faptul că Aeroportul Brașov va fi operaționalizat din 15 iunie, anul acesta. De altfel, premierul a fost invitat să participe la inaugurare.
„(…) un obiectiv pe care braşovenii şi nu numai ei îl aşteaptă de zeci de ani şi care în 15 iunie 2023 va deveni operaţional.
Cu acest prilej i-am adresat domnului prim-ministru invitaţia de a participa la mult-aşteptatul moment al inaugurării Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
7 luni în urmă

Oameni buni, voi realizați că un retardat ca măCiucă e P.M.? Păi Veorica era cu adevărat un savant în comparație cu apevistul „special”.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
7 luni în urmă

Prostaletele ce zice? Anafabeta Veorica Presedinta de tara si retardul Prim Ministru? Nici nu ma mir, doar pentru el cizmarul cu 2 clase a fost un etalon. Doar cu asa conducatori pare proastaletele mai destept.

Back to top button