Expres

Aeroportul Brașov face angajări. Se caută…

Aeroportul Brașov face angajări. Se caută…

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” (AIBG) anunță că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului vacant de îngrijitor – cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore pe zi şi 40 ore pe săptămână, în cadrul Serviciului Economic – Compartimentul Administrare Patrimoniu.

Condiţii specifice pentru ocuparea postului:
studii generale sau studii medii;
vechime în muncă de minimum 6 luni, dovedită prin carnet de muncă și /sau adeverință privind vechimea în muncă.
Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor prezenta un dosar cu mai multe documente, printre care și certificat de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar; adeverinţă medicală, dar și un Curriculum vitae (CV), model comun european.

Copiile după documentele solicitate se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică cu menţiunea „Conform cu originalul” de către secretarul comisiei de concurs.
Concursul se va desfăşura în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.
Anunţul de concurs, bibliografia şi tematica de concurs, atribuţiile postului şi toate informaţiile de interes pentru potenţialii participanţi sunt disponibile aici.

Candidaţii depun dosarul de concurs ână în 23 aprilie, ora 13:00, la sediul Regiei, Ghimbav, Str. Hermann Oberth nr. 35, jud. Brașov, de luni până joi, orele 8:00-13:00, și vineri, orele 8:00-12:00 sau la email: gabriela.belu@brasovairport.ro

Articole asemănătoare

Selecția se face în perioada 24-25 aprilie, proba scrisă are loc în 8 mai, la ora 11:00, iar interviul, în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare