Expres

Aeroportul Brașov. Dan Air, 2 rute suplimentate; 2 rute anulate

Aeroportul Brașov se va deschide, așa cum se știe, în data de 15 iunie a.c. Compania românească low-cost Dan Air este singura care va opera zboruri regulate, săptămânal, de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav (AIBG), până în 3 august. De atunci, așa cum s-a anunțat, și Wizz Air intră „în joc” la Brașov, cu destinația Dortmund. Apoi, după o lună, va urma Londra (Luton).

Dan Air a decis să efectueze mai multe modificări ale zborurilor programate, atât de la București, cât și de la Brașov.

Aeroportul Brașov

Cât privește rutele de la AIBG, potrivit boardingpass.ro, compania a hotărât suplimentarea numărului zborurilor săptămânale de la Brașov către Nürnberg și München. Prin urmare, către aceste destinații vor fi 2 zboruri pe săptămână.

Totodată, conform sursei citate, Dan Air a anunlat rutele de la Brașov la Milano (Aeroportul Linate) și către Budapesta.

Se știe, toate cursele companiei românești vor fi efectuate cu avioane Airbus A320.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Dan Air, 2 rute suplimentate; 2 rute anulate […]

4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Dan Air, 2 rute suplimentate; 2 rute anulate […]

4 luni în urmă

[…] că Dan Air a anulat cursele la Milano și Budapesta de pe Aeroportul Brașov – Detalii și AICI. Mulți dintre cei care și-au cumpărat bilete pe rutele menționate vor să-și recupereze banii. […]

3 luni în urmă

[…] prim-ministru al Marii Britanii în urma demisiei premierului Neville Chamberlain. În aceeași zi, Germania invadează Franța, Țările de Jos, Belgia și Marele Ducat de Luxemburg. Între timp, Regatul Unit […]

Back to top button