Expres

Aeroportul Brașov. Călători rămași cu buza umflată / Când mai ajung la Londra

Aeroportul Brașov a fost lăsat, ieri, cu ochii-n soare de cei de la Wizz Air. Cursa care trebuia să vină de la Londra a aterizat pe Otopeni (Detalii, AICI), iar zborul de la Brașov pentru capitala Angliei nu a mai avut loc.

BoardingPass a detaliat în acest sens: „Peste 220 de pasageri care ar fi trebuit să zboare luni după-amiază cu Wizz Air din Brașov spre Londra au rămas la Brașov… În perioada 28 august – 4 septembrie, toate zborurile Wizz Air din București, Sibiu, Târgu Mureș și Brașov sunt complet rezervate, așadar pasagerii de la Brașov nu prea au alternative pentru a ajunge cu compania low-cost la destinație”.

Sursa citată a mai precizat: „Și în ciuda acestei situații, Wizz Air nu a reprogramat zborul de pe Aeroportul Brașov pentru marți, dar nici nu rerutează pasagerii pe zborurile altor companii aeriene, cum se practică în industrie – mai puțin în cazurile companiilor aeriene low-cost. Astfel, mulți pasageri vor scoate din buzunarul propriu sute de euro pentru a ajunge la destinație, deoarece compania aeriană i-a cam lăsat să-și rezolve pe cont propriu situația cauzată de aceasta. Iar toate acestea se întâmplă în timp ce avionul buclucaș ar fi zburat luni seara fără pasageri din București spre Londra…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button