Expres

Adrian Veștea – în armată!

Adrian Veștea – în armată!

Președintele Consiliului Județean Brașov a fost prezent, marți, la exercițiul multinațional SARMIS 22/ OLT 22. Acesta a avut loc în poligonul temporar Grohotiș și la cabana militară Brădet.

Adrian Veștea a fost invitat de colonelul Ilie-Marian Dragomir, comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte, cu ocazia Zilei Distinșilor Vizitatori. 
„Am putut viziona acţiunile cuprinse în acest exerciţiu la care au participat militarii braşoveni de la Brigada 2 Vânători de Munte «Sarmizegetusa» alături de alte efective româneşti şi trupe din SUA şi Marea Britanie. Acest tip de exerciţii multinaţionale oferă oportunitatea de instruire în comun a forţelor armate, pentru îmbunătăţirea capacităţii de reacţie în cadrul unor scenarii cât mai apropiate de realitatea câmpului de luptă. M-au impresionat disciplina, curajul şi profesionalismul combatanţilor”, a declarat Adrian Ioan Veştea.
Adrian Veștea – în armată!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Alături de muricani și briți, deci. Dar în poză văd penalul nostru între doi richipei și un pachis în stînga, plan secund. Străinii ăștia sunt de origini saxone sau normande? Și, doi la mînă, să se antreneze în muricania, că… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Adrian Veștea – în armată! […]

Back to top button