Expres

Actrița sexy devenită călugăriță a murit la Ierusalim

Actrița sexy devenită călugăriță a murit. Una dintre blondele fatale din anii ’70 ale scenei Teatrului Naţional din Bucureşti, Monica Fermo, a murit la vârsta de 65 de ani. Ea s-a retras din viața publică și a trăit peste două decenii la o mănăstire din Ierusalim.
Monica Fermo devenise, spre sfârşitul anilor ’70, una dintre cele mai provocatoare prezenţe actoriceşti de pe scena Naţionalului bucureştean.

Actrița s-a călugărit la vârsta de 32 de ani, pe 29 iunie 1986, iar atunci s-a „născut” Elena. Abia după 32 de ani de la naştere Monica primeşte botezul şi o dată cu el şi numele de Elena, fiind cunoscută ca „maica Ecaterina”.

„Toate le-am făcut într-o frenezie a tinereţii“

Actrița sexy devenită călugăriță a murit.

Monica Fermo spune că „primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, eram aşa de dependentă că am fumat până în ziua botezului; la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea.

Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima, violenţa la scară largă, nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea. Toate le-am făcut într-o nonşalanţă, într-o frenezie a tinereţii (…)

Ascultam muzică rock, iar pentru o tânără de 17-20 de ani, cum eram atunci, care mergea în discoteci şi se dezlănţuia în muzică, primea în mod subconştient toată informaţia satanică a acelei muzici.

Şi urmau celelalte: sărutări, desfrânări, avorturi, fumat, beţii, petreceri… La 30 de ani aveam senzaţia fizică că purtam mereu în spate un sac extraordinar de greu“, spunea fosta Monica Fermo devenită maica Ecaterina.

Sursa foto: Cancan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button