Expres

Actorul din Jurassic Park a dezvăluit că are cancer

Actorul din Jurassic Park a dezvăluit că are cancer.

Actorul Sam Neill, celebru pentru rolul paleontologului „Alan Grant” din saga „Jurassic Park”, a dezvăluit în memoriile sale, care vor fi publicate săptămâna viitoare, că se tratează pentru un cancer de sânge în stadiul 3, informează The Mirror.
Adevărul este că sunt bolnav. Poate pe moarte. Va trebui să accelerez”, scrie el în primul capitol al cărţii sale „Did I ever tell you this?”, pe care a scris-o în timp ce făcea chimioterapie.

Într-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, actorul precizează însă că este în remisie, dar că va trebui să continue tratamentul pentru tot restul vieţii.

Nu pot pretinde că anul trecut nu a avut momentele sale întunecate”, a explicat el, în condiţiile în care cancerul său, un limfom non-Hodgkin, a fost diagnosticat în 2022.

Dar aceste momente întunecate scot la iveală lumina”, a adăugat actorul britanico-neozeelandez, precizând că este pur şi simplu fericit că este în viaţă.

Sam Neill, în vârstă de 75 de ani, este cunoscut mai ales pentru interpretarea unuia dintre protagoniştii din „Jurassic Park”, profesorul „Alan Grant”, în trei episoade ale acestei saga, primul dintre acestea, din 1993, avându-l ca regizor pe Steven Spielberg.

Lunga sa carieră în faţa camerei de filmat a început în anii 1970 şi a continuat până la roluri mai recente, cum ar fi în serialul de succes „Peaky Blinders” şi în cel mai recent episod din „Jurassic Park”, „Jurassic World: Dominion”, lansat în 2022.

Actorul din „Jurassic Park” a dezvăluit că are cancer. În timpul liber, Sam Neill este vinificator în Noua Zeelandă şi se pregăteşte pentru un nou rol într-o adaptare televizată a romanului „Apples Never Fall”, al romancierei Liane Moriarty.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 zile în urmă

Să mai bage cîteva doze să defnitiveze problema cu cancerul. Deoarece se știe că acestea sunt „sigure și eficiente”. Cu cît sunt mai multe, cu atât le crește eficiența.

Back to top button