Expres

Actor decedat la doar 35 de ani

Actor decedat la doar 35 de ani. Evan Ellingson, cunoscut pentru că a jucat în „CSI: Miami” și în filmul lui Cameron Diaz „My Sister’s Keeper”, a murit la vârsta de 35 de ani, notează BBC
Ellingson a fost găsit mort în dormitorul unei reședințe din Fontana duminică, potrivit Departamentului șerifului din comitatul San Bernardino.

LA Times a relatat că poliția din San Bernandino a declarat că nu există semne evidente de crimă. Cauza morții nu a fost încă stabilită. O autopsie ar fi avut luni. 

TMZ a raportat decesul pentru prima oară și a vorbit cu tatăl lui Ellingson, care a spus că fiul său se luptase cu abuzul de substanțe și că a murit la un centru de dezintoxicare.  El a adăugat că Ellington se descurcase bine și că moartea sa a fost un șoc pentru familia sa.

Fostul său coleg de scenă, Abigail Breslin, i-a adus un omagiu:

„Evan Ellingson a fost o ființă umană bună, amuzantă și extrem de talentată. El a jucat rolul fratelui meu mai mare în «My Sisters Keeper». Evan a fost o persoană cu adevărat grijulie, căreia îi păsa foarte mult să dea cea mai bună interpretare, ceea ce a și reușit. Unele dintre scenele sale din MSK încă îmi dau fiori. Era, de asemenea, caraghios, amuzant, glumeț, iubitor de Red Bull (eu uram mirosul de Red Bull) și era plin de energie și era sufletul petrecerii”.

Ellingson a apărut pentru prima oară în reclame, inclusiv într-o reclamă pentru compania de îmbrăcăminte și încălțăminte Vans.

În 2000, a obținut un rol regulat în serialul „Fox Titus” și, în 2004, a jucat în serialul ABC „Complete Savages” în rolul lui Kyle Savage, alături de Erik von Detten și Keith Carradine.

În 2007, a obținut rolul lui Josh Bauer în 24 alături de Kiefer Sutherland, iar apoi a jucat timp de trei ani rolul lui Kyle Harmon în CSI: Miami, între 2007 și 2010.

Ellingson a lucrat și în filme, iar în 2006 a fost distribuit de Clint Eastwood în „Letters from Iwo Jima”. Cel mai cunoscut rol de film al său a venit în drama „My Sister’s Keeper” din 2009, alături de Diaz, Breslin și Alec Baldwin. El a jucat rolul fiului personajelor lui Diaz și Jason Patric.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare