Expres

Acțiune de control în centrul municipiului Brașov

Echipaje din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au desfășurat ieri o acțiune de control în zona centrală a orașului.

„Aceasta a avut ca obiective identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publica și sancționarea conducătorilor auto care parchează fara drept autoturismele pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.


Acțiunea a avut ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza de competență, prin identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publică, creșterea gradului de siguranță rutieră în contextul unui aflux mare de turiști, precum și sancționarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, inclusiv a celor care parchează fără drept autoturismele pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii brașoveni au legitimat 80 de persoane și au verificat 20 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 16 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.000 lei. Nouă persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.


Polițiștii brașoveni vor continua să desfășoare și în perioada următoare acțiuni care să aibă drept scop descurajarea cerșetoriei și îi îndeamnă pe turiști să nu dea bani persoanelor care apelează la mila publicului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button