Expres

Acțiune cu efective mărite, pe DN 11, în Brașov și Covasna

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov, împreună cu Serviciul Rutier Covasna, au desfășurat aseară, între orele 17.00 și 19.00, o acțiune cu efective mărite pe D.N. 11, în sistem cascadă, având ca scop prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză. Echipajele s-au poziționat în zonele unde au fost înregistrate anterior evenimente rutiere, pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.


Astfel, în cadrul acțiunii au participat 27 polițiști, 15 din cadrul I.P.J. Brașov, 12 polițiști din cadrul I.P.J. Covasna, care au utilizat 7 aparate de măsurare a vitezei.

„Cu ocazia desfășurării acțiunii au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.575 lei și au fost reținute 10 permise de conducere, din care 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 certificate de înmatriculare.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au aplicat 71 sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.145 lei, din care:

  • 68 pentru nerespectarea regimului legal de viteză;
  • 3 alte abateri la regimul rutier;
  • 8 permise de conducere reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conform art. 102 alin. (3), lit. e din O.U.G. 195/2002R”, a informat IPJ Brașov.

În intervalul desfășurării acțiunii, pe tronsonul pe care s-a acționat nu au fost înregistrate accidente rutiere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button