Expres

A murit vocalistul trupei The Eagles

A murit vocalistul trupei The Eagles.
Randy Meisner, membru fondator al formației The Eagles, a murit la vârsta de 77 de ani, potrivit The Sun. El a pus bazele trupei la îmceputul anilor 70, alături de Don Felder, Don Henley, Glenn Frey și Bernie Leadon. Formația a confirmat vestea pe site-ul oficial: „Trupa The Eagles anunță cu părere de rău că membrul fondator, basistul și vocalistul Randy Meisner a murit pe 26 iulie, în Los Angeles, la vârsta de 77 de ani, din cauza complicațiile cauzate de boala pulmonară obstructivă cronică”.

Ca basist inițial al grupului country-rock, Poco, Randy a fost în fruntea revoluției muzicale care a început în Los Angeles, la sfârșitul anilor ’60. Rany a contribuit la succesul timpuriu al trupei Eagles”, a mai fost scris pe site.

A murit vocalistul trupei The Eagles. Gama sa vocală era uimitoare, așa cum reiese din balada emblematică “Take It to the Limit”. Evoluând de la country rock la hard rock, Eagles a produs o serie de single-uri și albume de succes în următorul deceniu, începând cu “Take It Easy” și continuând cu “Desperado”, “Hotel California” și “Life In the Fast Lane”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button