Expres

A murit un important om de afaceri

A murit un important om de afaceri. Liviu Gălan, fost finanțator al grupării FC Național și om important de afaceri din București, a încetat din viață la vârsta de 68 de ani. Liviu Gălan se confrunta cu probleme de sănătate de mai multă vreme, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

De-a lungul vieții sale, Liviu Gălan s-a numărat printre miliardarii care au preferat să stea departe de viața publică. Cunoscut pentru că a investit la defuncta FC Național, Gălan și-a strâns averea din vânzarea echipamentelor de securitate către instituțiile bancare din România.

Liviu Gălan deținea și Şcoala de Fotbal „Nucet“ și o reședință de vară la Snagov, unde se plimba frecvent cu barca pe lac.

Businessurile aflate oficial sub numele lui Gălan nu au fost la fel de profitabile precum afacerile cu echipamente de securitate, potrivit forbes.ro.

Liviu Gălan, care a deținut majoritatea acțiunilor firmei Fotbal Management 2002 SRL, a fost asociat în cadrul afacerii respective cu fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, și cu Shlomo Sharf, fost selecționer al Israelului.

Gălan avea dublă cetăţenie, română şi israeliană. El a deţinut mai multe proprietăţi imobiliare în Israel, Germania şi SUA. Gălan a colecţionat ceasuri foarte rare şi scumpe, și a condus un Rolls-Royce.

El a avut în proprietate un parc auto personal, constituit din 30 de maşini de lux.

Foto 2 GSP


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Și care-i problema? E o „problemă” la fel de mare cu aceea în care ar mierli-o un deviant ca vilighei. Sau ca ghiță, arahat, jumară, moldovanca, mahler, rafiliotul…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare