Expres

A murit soția lui Alexandru Arșinel

A murit soția lui Alexandru Arșinel

Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel, a murit vineri, la doar 9 luni după dispariția soțului său. Anunțul a fost făcut de fiul lor.

În 2016, Marilena Arșinel a avut un accident, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru, după ce a alunecat și s-a lovit la cap.

Alexandru Arșinel și Marilena s-au cunoscut în anul 1968, la un ștrand, și a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au căsătorit în același an.

Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranța mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a anunțat Cristian Arșinel pe Facebook.

A murit soția lui Alexandru Arșinel. Cei doi au avut împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian. Niciunul dintre ei nu a urmat cariera tatălui său: primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

Foto facebook Cristian Arșinel


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Poate pe latraul putinist barbughey sa il intereseze articolul. El le tine evidenta la toti, stie el mai bine care si cum. Nu urla intr-o zi pe aici sa faca rubrica separata?

Back to top button