Expres

A luat premiul cel mare după ce a plătit din greșeală un alt bilet

A luat premiul cel mare după ce a plătit din greșeală un alt bilet

Un bărbat care a crezut inițial că a ratat un jackpot uriaș de 169.000 de dolari, după ce nu și-a plătit biletul, a câștigat premiul cel mare. David Lewandowski a vrut să cumpere un bilet la loterie, însă a greșit atunci când a încercat să plătească online și s-a înscris astfel la următoarea extragere. Practic, în loc să joace pentru extragerea din 19 februarie, el a participat la cea din 20 februarie.

Norocul a fost de partea lui și a câștigat premiul cel mare de peste 218.000 de dolari, tocmai datorită gafei sale.

Nu am finalizat achiziția decât a doua zi. Dacă aș fi fost atent și aș fi procedat corect de prima dată, nu aș fi câștigat“, a spus bărbatul, conform Mirror.

El a câștigat cu un set de numere aleatorii. David a nimerit toate cele cinci numere norocoase și și-a revendicat premiul de la sediul Loteriei Educației din Carolina de Nord, pe 22 februarie.

A luat premiul cel mare după ce a plătit din greșeală un alt bilet. Marele câștigător, care a jucat de-a lungul vieții doar de trei ori la loterie, intenționează să folosească banii pentru a cumpăra un apartament în Puerto Rico.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button