Expres

A înghiţit 30 de pastile după ce a fost agresat

A înghiţit 30 de pastile după ce a fost agresat
Într-o şcoală din Veneţia, un băiat de 14 ani a ajuns la spital pentru că a înghițit 30 de tablete după ce a fost agresat de colegii lui de clasă.

Incidentul a avut loc în internatul școlii, frecventat şi de elevi care locuiesc în afara instituţiei, relatează Il Messaggero. Tânărul este internat acum la spital şi este în afara oricărui pericol.

Iniţial, a fost convocat un consiliu de clasă pentru a vorbi despre gestul adolescentului. Acesta a povestit că este batjocorit atât la școală, cât și în internat. Deşi fusese mutat într-o altă cameră pentru a-l ține departe de colegii agresori, nu a mai rezistat şi a încercat să-şi pună capăt zilelor.
Chiar înainte de acest gest, patru elevi fuseseră suspendați pentru 10 zile pentru un comportament necorespunzător în clasă.

Tot în urmă cu câteva zile, un profesor a fost închis în clasă de câţiva elevi, acţiune pentru care au fost sancţionaţi în catalog.

Am trimis și experți externi, deși cred că disconfortul băiatului care a luat pastilele a apărut cu mult înainte de a veni la școala noastră“, a declarat directorul instituţiei.

.A înghiţit 30 de pastile după ce a fost agresat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button