Expres

A furat zeci de mii de euro din conturile clienților

A furat zeci de mii de euro din conturile clienților
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Sibiu au reținut miercuri o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal pentru delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.
Femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienți ai băncii.

A furat zeci de mii de euro din conturile clienților. Procurorii susțin că și-ar fi însușit, în mod ilegal, aproximativ 140.000 de euro, scrie Ora de Sibiu.
Pentru fapta sa, angajata băncii a fost reținută 24 de ore și riscă ani grei de închisoare. Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

DE LA CE BANCĂ???

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Banca pe care sta domna ma-ta biciclista in gara. Banca ruseasa, nu stii?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Mă-ta cea bețivă care te-a slobozit în cârciumă, prăpăditule deviant? De nenoricita aia vorbești, pidosnicule? TU AI RECUNOSCUT CĂ EȘTI UN DEVIANT BEȚIV IEȘIT DINTR-O BEȚIVĂ!

Back to top button