Expres

A fost prelungit termenul pentru înscrierea la târgul de artă meșteșugărească

A fost prelungit termenul pentru înscrierea la târgul de artă meșteșugărească din Brașov.

„Am prelungit perioada de înscriere pentru târgul de artă meșteșugărească până pe 19 mai! Lista provizorie va fi afișată pe 20 mai.
Contestațiile pot fi depuse până pe 21 mai, ora 12:00.
Rezultatele finale vor fi anunțate pe 22 mai, și taxele de participare vor trebui achitate pe 22 și 23 mai. Participanții la acest târg sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului de pe site: https://pietepublice.ro/evenimente-si-targuri-producatori/.

Târgul de Artă Meșteșugărească este locul ideal pentru a promova meșteșugurile locale, produsele handmade și cele alimentare tradiționale.
Ne propunem că acest târg să ofere brașovenilor și turiștilor atât produse de artă meșteșugărească, produse ,handmade, dar și produse alimentare”, a anunțat Serviciul Public Administrare Piețe Brașov.

Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail evenimente@pietepublice.ro. Subiectul e-mailului trebuie să fie: “Înscriere Târg de Artă Meșteșugărească 24-26.05.2024”.


Sunt disponibile 45 de standuri pentru meșteșugari, creatori de produse handmade și producători agricoli. Organizatorii asigură corturi tip pavilion (3x3m). Evenimentul în sine se va desfășura în perioada 24-26.05.2024, între orele 09:00 – 20:00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare