Expres

A fost câștigat premiul de un miliard de dolari

A fost câștigat premiul de un miliard de dolari.

Un bilet vândut în California a câştigat premiul cel mare de 1,08 miliarde de dolari la extragerea de miercuri seară de la Powerball, acesta fiind printre cele mai mari premii din istoria jocului, relatează CNN.

Numerele câștigătoare au fost 7, 13, 10, 24, 11, iar Powerball a fost 24.

Posesorul biletului norocos va avea de ales între un premiu de 1,08 miliarde de dolari pe care sa îl primească eşalonat, de-a lungul mai multor ani, sau o sumă forfetară de 558,1 milioane de dolari, ambele înainte de impozitare, potrivit Powerball.

Biletul a fost vândut la magazinul Las Palmitas Mini Market din centrul oraşului Los Angeles, potrivit Loteriei din California.

Premiul de miercuri este al şaptelea cel mai mare jackpot al loteriei din SUA şi al treilea cel mai mare câştig la loteria Powerball, după jackpotul Powerball, record mondial, de 2,04 miliarde de dolari câştigat anul trecut tot în California şi jackpotul Powerball de 1,586 miliarde de dolari câştigat în 2016.

Pe lângă marele câştigător de miercuri, 36 de bilete vândute în 16 state au nimerit cinci numere câştigând premii de 1 milion de dolari, potrivit unui comunicat de presă al Powerball. California, supranumit şi „statul de aur”, s-a dovedit a fi cu noroc miercuri, şapte dintre aceste bilete fiind vândute în acest stat, cel mai populat din SUA.

A fost câștigat premiul de un miliard de dolari. Şansele de a câştiga premiul cel mare erau de 1 la 292,2 milioane, precizează Powerball pe site-ul său. Înainte de câştigul de miercuri, au avut loc 38 de extrageri consecutive fără un câştigător al premiului cel mare. Ultima dată se câştigase la extragerea Powerball în 19 aprilie, când un bilet din Ohio a nimerit toate cele şase numere şi a câştigat marele premiu în valoare de 252,6 milioane de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button