Expres

A cheltuit sute de mii de euro din banii bătrânului pe care îl îngrijea

A cheltuit sute de mii de euro din banii bătrânului pe care îl îngrijea

O îngrijitoare din Italia a fost dată în judecată după ce s-a constatat că a făcut 750 de retrageri și plăți neautorizate cu cardul de credit al bătrânului pe care îl îngrijea, un fost arhitect în vârstă de 83 de ani din Siena, Toscana.

Femeia a cheltuit suma record de 220.000 de euro din economiile pensionarului, relatează La Stampa.

Badanta este de naționalitate peruană și are rezidența înregistrată la Varazze, în provincia Savona.

Femeia a fost reclamată de copiii bătrânului care au descoperit că din aprilie 2017 până în aprilie 2021 s-ar fi făcut 750 de retrageri și plăți cu cardul tatălui lor.

Pensionarul era în imposibilitatea de a folosi cardul de unul singur, de aceea suspiciunile s-au îndreptat imediat împotriva badantei.

După efectuarea anchetei, îngrijitoarea a fost dată în judecată și a apărut vineri, 20 ianuarie 2023, în fața unei judecătoare de la Tribunalul din Arezzo.

Badanta este acuzată de utilizarea necuvenită și agravată a unui card de credit. Procesul se va relua pe data de 11 mai, cu audierea martorilor acuzării, scrie rotalianul.com.

A cheltuit sute de mii de euro din banii bătrânului pe care îl îngrijea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button