Expres

A câștigat o sumă uriașă la loto, din greșeală

A câștigat o sumă uriașă la loto, din greșeală.

Un bărbat a câștigat aproape jumătate de milion de lire sterline, după ce a cumpărat un bilet greșit la loto.

Deși norocosul bărbat nu a cerut un astfel de bilet, casierul i-a dat acestuia, care și-a dorit să rămână anonim, un tichet multi-match în loc de unul Cash4Life, așa cum voia inițial. Astfel, bărbatul a câștigat suma de 580.000 de dolari (aproximativ 468.144 lire sterline), iar după nu a mai părut deranjat de ceea ce a făcut casierul, relatează Daily Star.

Chiar dacă au fost publicate declarații oficiale de la câștigătorul anonim și soția sa, numele acestuia nu a fost făcut public. Cu toate acestea, se spune despre el că merită câștigul obținut.

„Întorcându-mă acasă de la serviciu în acea seară, m-am oprit la magazin și am scanat biletul. Am fotografiat mesajul pentru a dovedi că era adevărat. Acesta este cel mai mare premiu din viața mea. Cu siguranță, voi avea o noapte liniștită”, se arată în comunicatul de presă emis de Loteria Maryland.

Din dorința de a nu avea probleme cu casierul, bărbatul a acceptat totuși biletul greșit.

Am zis în gândul meu, Oh, e un angajat nou. El a fost atât de sincer când și-a cerut scuze”, declară bărbatul.

Soția câștigătorului, lucrătoare în domeniul medical, a declarat că: „dacă cineva merită acest câștig, acela este el. Este un bărbat muncitor, un soț iubitor și un tată devotat”.

Cuplul a declarat că vor plăti facturile unui centru de îngrijire medicală și vor achita un împrumut universitar pentru unul dintre copiii lor, dar și alte datorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button