Expres

A câștigat o sumă uriașă cu un loz răzuibil

A câștigat o sumă uriașă cu un loz răzuibil

Un bărbat din Carolina de Nord este fericitul câștigător a 2 milioane de dolari, după ce a dat peste un loz norocos. În mod surprinzător, nu este însă pentru prima dată. În urmă cu mai puțin de doi ani, el a câștigat milionul de dolari, la un concurs asemănător. În schimbul unui loz răzuibil, pe care a plătit numai 20 de dolari, el a obținut două milioane, potrivit CNN.

Pharris Frank a spus la loterie că era plecat din oraș, în interes de serviciu, la momentul când a cumpărat biletul.

„Prima dată când am câștigat eram la doar trei kilometri de casă și, de data aceasta, mă aflam la patru ore și jumătate distanță. Ce șanse erau să mă aflu exact acolo, în acel moment?” s-a întrebat el.

Răspunsul, potrivit loteriei este: aproximativ una la 1,5 milioane. Aceasta a fost șansa de a câștiga premiul principal, la jocul Diamond Dazzler, în valoare de 2.000.000 de dolari. În ciuda acestor șanse infime, Frank și-a prezis victoria.

Este o nebunie pentru că fix cu o zi înainte să câștig, prietenul meu m-a întrebat cum m-am simțit să câștig un milion de dolari. I-am spus că o voi dubla”, a povestit el.

A câștigat o sumă uriașă cu un loz răzuibil. Potrivit reprezentanților loteriei, bărbatul a ales să primească o sumă forfetară de 855.006 de dolari, după reținerile de impozite federale, în loc să ia 100.000 de dolari, anual, pentru următorii 20 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button