Expres

14 milioane de lei pentru drumurile Sânpetrului

14 milioane de lei pentru drumurile Sânpetrului. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, a semnat luni 68 de contracte de finanţare prin Programul „Anghel Saligny”. Două sunt pentru proiecte din judeţul Braşov, de fapt, pentru Sânpetru. Primăria localității învecinate a obţinut două contracte în valoare totală de 14.000.000 lei pentru lucrări de modernizare a drumurilor din comună, un lot de 4.155.873 lei, iar celălalt de 9.844.127 lei.
În total, contractele pe care ministrul Dezvoltării le-a semnat luni cu primarii însumează 757.551.464 lei. Contractele prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare a apelor uzate, precum şi sistematizarea şi construirea de şanţuri colectoare de scurgere şi evacuare a apelor pluviale.
„Le-am solicitat colegilor din administraţia publică locală să promoveze şi să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuţia acestora şi să respecte întocmai proiectele”, a subliniat Adrian Veştea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button