Expres

Plecare neașteptată de la Kanal D

Plecare neașteptată de la Kanal D
Silvia Ioniţă a încheiat colaborarea cu televiziunea generalistă la care a lucrat încă de la înființare, în urmă cu 15 ani, scrie pagina de media. Jurnalista prezenta programele de ştiri din weekend, de la ora 12.00 şi 18.00. Aceasta este a doua plecare de la Ştirile Kanal D în cursul unei săptămâni, în care și Simona Pătruleasa și-a anunțat plecarea din trust.
Locul Silviei Ioniţă va fi luat de jurnalistul Cosmin Cernat, care face parte din echipa televiziunii de mai mulţi ani. El a prezentat în trecut show-uri precum Exatlon sau Insula de 1 milion. A prezentat şi matinalul Radio Impuls. În 2007, când s-a lansat televiziunea Kanal D în România, Cosmin Cernat părăsea TVR pentru a deveni şeful departamentului sport la Kanal D.

Plecare neașteptată de la Kanal D

Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori. La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show. Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a spus Cosmin Cernat.

În comunicatul în care anunţă numirea lui Cernat la Ştirile de Weekend, Kanal D îi urează Silviei Ioniţă „mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 zile în urmă

[…] Ciota, prezentatoarea meteo din cadrul ştirilor, pleacă de la Kanal D. Înainte de a fi la meteo, Anca a prezentat şi realizat rubrica Drumul spre celebritate din […]

Back to top button