Educaţie

Un tânăr brașovean lucrează la NATO

  • moldovan1_217287.jpg
 

Un absolvent al Facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov lucrează la NATO, în Bruxelles. „Alexandru Moldovan este brașovean și, ca mulți dintre tinerii noștri, mărturisește că și-a ales facultatea pe ultima sută de metri. A fost însă de bun augur pentru că facultatea i-a dat pe lângă cunoștințe și  deprinderi practice, o deschidere pe care o capeți cu greu în altă parte. Astfel, un absolvent de Științele Comunicării poate lucra în domenii diverse, cum ar fi: comunicare, PR, jurnalism, publicitate etc. Dincolo de asta, Alexandru crede că facultatea l-a ajutat să aibă curaj și determinare“, se arată într-un comunicat.

După un master în IT, Alexandru Moldovan a ajuns să lucreze la NATO, în Bruxelles, în domeniul logisticii militare. Acesta este doar unul dintre absolvenții de succes ai Facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov. Cariere de succes au și tinerii de la Resurse Umane, Sociologie sau Asistență Socială, iar experiențele lor sunt împărtășite pe pagina de Facebook a facultății.

„CRP-ul mi-a oferit cadrul de a învăța deprinderi utile pentru orice profesionist, să mă exprim clar și concis, să fiu capabil să apreciez rolul comunicării, să înțeleg ce este un brand comercial/ personal și importanța acestora, să apreciez creativitatea ca fiind o calitate umană rară, dar regăsită din plin în cadrul CRP, să am curaj și determinare în a-mi urmări proiectele profesionale/personale.”, a spus acesta. „Ca student am dezvoltat cu sprijinul colegilor și al profesorilor un concept de organizație studențească pentru comunicatori denumit PRIME Brașov. Este proiectul de suflet al unor absolvenți din generația 2011“, a mai spus tânărul.

„Pentru că este una dintre cele mai râvnite facultăți, în aceste zile, când se fac înscrieri în învățământul superior, la Sociologie și Comunicare este coadă la toate cele patru specializari: Comunicare (100 de locuri), Resurse Umane (60 de locuri), Sociologie (100 de locuri), Asistență Socială (100 de locuri). Din totalul de 360 de locuri, 78 sunt fără taxă. Admiterea se face în funcție de medie. Taxa anuală pentru cei admiși pe locurile „cu taxă” este de 2500 de lei. Condițiile de cazare și masă oferite de Universitatea Transilvania din Brașov sunt dintre cele mai bune din țară. Un loc în cămin costă 185 de lei pe lună pentru studenții admiși la „fără taxă” și 300 de lei pentru cei de la „cu taxă”, iar o masă de prânz în campus costă circa 11 lei“, se mai arată pentru tinerii interesați.

Ultima zi de înscrieri la Universitatea Transilvania din Brașov este duminică, 24 iulie, ora 13.00.  Mai multe detalii despre înscrierea la Facultatea de Sociologie și Comunicare pot fi consultate aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button