Educaţie

Săptămână cu emoții pentru școlarii de clasa a II-a

Săptămână cu emoții pentru școlarii de clasa a II-a. Evaluarea competenţelor fundamentale la finalul clasei a II-a încep astăzi, cu probele scrise la Limba română şi la Limba maternă (pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale). Ulterior, vor susţine evaluări şi elevii claselor a IV-a şi a VI-a. În judeţul Braşov sunt 5.662 de elevi de clasa a II-a, 5.177 de clasa a IV-a şi 5.472 de clasa a VI-a în cele peste 100 de unităţi şcolare cu personalitate juridică, cu nivelurile primar şi gimnazial.
Săptămână cu emoții pentru școlarii de clasa a II-a. Pentru elevii de clasa a II-a evaluările vor continua miercuri, 10 mai, cu probele de citit la Limba română şi la Limba maternă, joi, 11 mai, cu proba scrisă la Matematică şi se vor finaliza vineri, 12 mai, cu proba la Limba română pentru minorităţile naţionale – scris şi citit.
În perioada 16 – 18 mai va fi rândul elevilor de clasa a IV-a să susţină Evaluarea competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar la finalul clasei a IV-a, iar în zilele de 24 şi 25 mai, elevii clasei a VI-a vor susţine probele scrise la Limbă şi comunicare, respectiv la Matematică şi Ştiinţe ale naturii în cadrul Evaluării la finalul clasei a VI-a.
Rezultatele acestor evaluări nu se publică şi nu sunt trecute în cataloage. Doar arată parcursul de formare al elevului, iar unde este cazul, vor fi întocmite planuri remediale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button