Educaţie

Liceele îi așteaptă pe elevii de-a VIII-a la târg

Liceele îi așteaptă pe elevii de-a VIII-a la târg

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov organizează, în perioada 17 – 18 mai 2024, Târgul liceelor 2024.
Ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, evenimentul promovează ofertele educaționale ale liceelor brașovene pentru anul școlar 2024-2025.
Asta, chiar dacă cifra de școlarizare pentru clasa a IX-a nu a fost încă aprobată, astfel că nici Broșura Admiterii nu a putut fi publicată de fiecare inspectorat școlar. „Până vineri le vom avea pe toate. Avem informația că mâine (nota red. – joi), în ședința de guvern, este pe ordinea de zi și cifra de școlarizare. Noi suntem pregătiți cu toate materialele pentru broșură, așteptăm doar actul normativ”, a precizat, miercuri seară, Valentin Bucur, purtător de cuvânt al IȘJ Brașov.
Într-adevăr, pe ordinea de zi, anunțată tot miercuri seară, se află și proiectul de hotărâre de guvern privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat şi pentru învățământul superior de stat, în anul şcolar/universitar 2024 – 2025.
Deschiderea oficială a Târgului Liceelor 2024 va avea loc la Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, strada Institutului nr. 10, Brașov, vineri, ora 13.00.
Pe parcursul desfășurării evenimentului se vor desfășura activități de prezentare a specializărilor/calificărilor din oferta educațională a liceelor din județul Brașov, pentru anul școlar 2024-2025, activități de tip workshop cu tematică de orientare și consiliere vocațională, dar și activități artistice – momente muzicale susținute de elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov, Palatul Copiilor Brașov și Cluburile Copiilor din Codlea și Râșnov.
La acest târg sunt așteptați elevii claselor a VII-a și a VIII-a, părinții acestora, cadre didactice și oameni de școală, de asemenea, toți cei interesați de oferta de școlarizare a liceelor brașovene.
Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Universității Transilvania din Brașov. Târgul este deschis vineri, între orele 13.00 și 18.00, iar sâmbătă, de la ora 9.00 la 16.00.

Perioada de vizitare a târgului:
Vineri 17.05.2024 13.00 – 18.00
Sâmbătă 18.05.2024 09.00 – 16.00


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button