Educaţie

Dumitru Prunariu, la sărbătoarea liceului pe care l-a absolvit

Dumitru Prunariu, la sărbătoarea liceului pe care l-a absolvit.

Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov este în sărbătoare în această săptămână. Şcoala aniversează 85 de ani de la înfiinţare, 50 de ani de la înființarea profilului matematică-informatică în Brașov şi, cum manifestările au început din 30 ianuarie, și pe sfântul Grigorie, care este patronul spiritual al şcolii.

Una dintre şcolile braşovene cu rezultate remarcabile atât pe plan naţional, cât şi internaţional, „Info” a pregătit o suită de evenimente pentru elevi, profesori şi absolvenţi.

Dumitru Prunariu, la sărbătoarea liceului pe care l-a absolvit. „În această săptămână desfăşurăm o serie de activităţi dedicate colegiului şi absolvenţilor. Printre altele, ateliere cu firme care ne sunt partenere, cu Universitatea Transilvania Braşov, competiţii de informatică, de cultură generală, o multitudine de workshop-uri și de conferințe. La festivitatea de deschidere i-am premiat pe elevii participanți la concursul județean de informatică Info-MOISIL. Totodată, cei mai talentaţi elevi la muzică, dansuri şi teatru au pus în scenă un mic spectacol. Vom încheia săptămâna cu vizita absolvenţilor de prestigiu ai colegiului nostru, cosmonautul Dumitru Prunariu şi academicianul Dan Bălteanu, director al Institutului de Geografie al Academiei Române. Alături de ei, ne va onora cu prezența online și fizicianul, inventatorul și autorul Cristian Presură”, a precizat prof. Carmen Andrei, directorul Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil”.

Evenimentul care încheie festivitățile are loc astăzi de la ora 10.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button