Educaţie

Dansatori braşoveni, câştigători la Cupa Şcolilor la Street Dance

  • dans1_211723.jpg
  • dans5_211724.jpg
  • dans4_211725.jpg
  • dans3_211726.jpg
 

Mai mulţi dansatori din judeţul Braşov au câştigat recent o competiţie naţională de street dance. Astfel, „Anturaj Dance Center“ a participat cu trei trupe la Cupa Şcolilor la Street Dance (CSSD) care a avut loc în Bistriţa, unde a câştigat primul loc din 55 de trupe.

„De asemenea, am fost pe podium (Locul 1 şi 2 la categoria „Licee“ şi locul 2 la categoria „Şcoli gimnaziale“) şi la etapa judeţeană a aceluiaşi concurs desfăşurat în Braşov în data de 9 aprilie. Este prima trupă din Braşov care ajunge la asemenea rezultate în acest domeniu“, spune Paula Chiriac. Cei mai mulţi dansatori sunt de la şcoli şi licee din Codlea.

Competiţia Cupa Şcolilor la Street Dance se organizează anual de către Şcoala de Dans Reborn din Bistriţa. „Concursul constă în participarea trupelor cu un show propriu, acesta fiind punctat pe baza mai multor criterii (dificultate, aşezare scenică, sincronizare, muzicalitate etc). Există 2 categorii : Şcoli Gimnaziale şi Licee “, ne-a mai spus Paula Chiriac.

Trupa de dans „Anturaj“ s-a înfiinţat în 2009, devenind ulterior „Anturaj Dance Center“, şi are 45 de dansatori, cu vârste cuprinse între 7 şi 27 de ani. Fondatorul şi coregraful trupei este Alexandru Caloian. „Ne-am început activitatea în Codlea, dar urmează să ne extindem şi în Brasov cât de curând. Am participat la multe competiţii de-a lungul timpului, însă rezultatul de la CSSD 2016 este cea mai mare realizare a noastră“, a mai spus Paula Chiriac.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button